Udhetime per Tirane

 

Mire se vini ne Tirana24.de. Ne kete faqe gjeni informacione per udhetime me autobus, fluturime me avion, si dhe sherbime tjera, qe gradualisht do te publikohen ne webfaqe.

Ketu me poshte ju prezentojme linjat e rregullta aktuale te udhetimeve me autobuse nga Gjermania per ne Shqipri nepermjet Mali te Zi

1 ) Dortmund – Tirane neper Mal te Zi: çdo te marte dhe shtune

2 ) Dortmund – Vlore neper Mal te Zi: çdo te marte dhe shtune

3 ) Hannover – Vlore neper Mal te Zi: per momentin nuk kemi nisje

4 ) Dortmund – Tirane neper Itali: per momentin nuk kemi nisje

5 ) Hannover – Tirane neper Itali: per momentin nuk kemi nisjee


Fluturime per Tirane

Ofrojme Fluturime direkte per Tirane nga shume qytete te gjermanise dhe evropes:

Nga keto qytete te Gjrmanise ofrojme fluturime direkte per Tirane: Frankfurt, München, Dortmund, Zürich, Köln gjate sezones verore

Disa cmime te biletave per udhetime me autobus per Tirane:

Stuttgart-Tirane 150 Euro nje drejtim, perfshire edhe tragetin

München-Tirane 130 Euro per vajtje dhe ardhje nepermjet Kroacise dhe Mali te Zi

Per grupe te medha dhe familje ofrojme zbritje

Autobusi nga Tirana per ne Gjermani niset cdo te marte permes Italise, dhe cdo te merkure permes Malit te Zi

Keni ndonje pyetje, mos hezitoni te na kontaktoni. Shkruani ndonje email apo sms ne Viber oser WhatsApp. Ne ju pergjegjemi shume shpejt

Mundesite per kontakt:

Telefon: +49/234-38 74 31 ose 0234-41 46 922

Mobil: +49/179-50 91 634 (Viber & WhatsApp)

Email: kontakt

Me linjen Gjermani-Shqiperi permes Kroacise dhe Malit te Zi, mund te udhetoni edhe per Mal te zi, konkretisht ne keto qytete mund te ndaloni: Tivar, Bari dhe Ulqin