Fluturime direkte per Tirane ka çdo dite nga Frankfurt, dy here ne jave nga Dortmund, te marteve dhe shtuneve, dhe 3 here ne jave nga München, te merkureve, premteve dhe shtuneve. Nga Köln çdo te diele gjate sezones verore.

Nga qytetet tjera per ne Tirane mund te fluturoni çdo dite nepermjet Vjenes, Budapestit, Milanos apo Lublanes.

>>> Risi per vitin 2019

Fluturim direkt Düsseldorf-Tirane dhe Zürich – Tirane

Duke filluar nga 30 maj i vitit 2019 deri 31 tetor 2019, ofrojme dy here ne jave fluturime direkte per Tirane nga Düsseldorf dhe Zürich
 
Düsseldorf-Tirane  30 maj 2019 – 31 tetor 2019
Ejteve:  DUS-TIA 13:10 – 15:30. Kthimi TIA-DUS 16:15 – 18:50
Dieleve DUS-TIA 17:00 – 19:20. Kthimi TIA-DUS 20:05 – 22:40

Zürich-Tirane     30 maj 2019 – 31 tetor 2019
Ejteve:  ZRH-TIA 16:40 – 18:40. Kthimi TIA-ZRH 19:25 – 21:35
Dieleve: ZRH-TIA 14:50 -16:50. Kthimi TIA-ZRH 17:35 – 19:45

Na kontaktoni per informacione tjera dhe rezervime ne telefon:

Bileten tuaj mund te prenotoni online ose permes telefonit. Prenotimi online mund te behet permes formularit te me poshtem ose linkeve krejt poshte faqes, por edhe permes telefonit: +49 (0) 234 – 387431, 4146922 ose Mobil: +49(0)179-5091634 (Viber &WhatsApp)