Ketu me poshte ju prezentojme linjat e rregullta aktuale te udhetimeve me autobuse nga Gjermania per ne Shqipri nepermjet Mali te Zi dhe linjat nepermjet Italise me traget

1 ) Dortmund – Tirane neper Mal te Zi: çdo te shtune

2 ) Dortmund – Vlore neper Mal te Zi: çdo te shtune

3 ) Hannover – Vlore neper Mal te Zi: çdo te shtune

4 ) Dortmund – Tirane neper Itali: çdo te shtune

5 ) Hannover – Tirane neper Itali: çdo te shtune


Cmime per udhetime me autobus per Tirane:

Stuttgart-Tirane 150 Euro nje drejtim, perfshire edhe tragetin

München-Tirane 130 Euro per vajtje dhe ardhje nepermjet Kroacise dhe Mali te Zi

Per grupe te medha dhe familje ofrojme zbritje

Autobusi nga Tirana per ne Gjermani niset cdo te marte permes Italise, dhe cdo te merkure permes Malit te Zi

Keni ndonje pyetje, mos hezitoni te na kontaktoni. Shkruani ndonje email apo sms ne Viber oser WhatsApp. Ne ju pergjegjemi shume shpejt

Mundesite per kontakt:

Telefon: +49/234-38 74 31 ose 0234-41 46 922

Mobil: +49/179-50 91 634 (Viber & WhatsApp)

Email: kontakt

Me linjen Gjermani-Shqiperi permes Kroacise dhe Malit te Zi, mund te udhetoni edhe per Mal te zi, konkretisht ne keto qytete mund te ndaloni: Tivar, Bari dhe Ulqin

Me linjen nepermjet Italise mund te niseni edhe nga keto qytete te Italise per Shqiperi: Trento, Bolonja, Verona, Ancona. Nisjet behet nga karburantet ne autostrade

albanien #frankfurt tirane me bus #me bus per tirane #münchen-durres udhetime #tirana berlin me autobus #udhetim durres-stuttgart #udhetime me autobus per shqiperi